NIEUW of Vernieuwing lidmaatschap 2019

Ik ben nieuw of was in 2018 reeds lid van Kunst(h)art vzw en wens lid te zijn (of blijven) in 2019. Ik zal daartoe de gewenste lidmaatschaps-bijdrage per overschrijving betalen aan Kunst(h)art vzw, en dit binnen de week na het versturen van deze volledig ingevulde aanvraag tot nieuw of vernieuwing van het lidmaatschap.

Bankgegevens: IBAN: BE55 9796 1774 8444 / BIC: ARSP BE22

Vermelding: “Lidmaatschap 2019 + mijn naam”

Mijn contactgegevens:  
Mijn geboortedatum:  
Te contacteren persoon in geval van nood:
Ik schrijf mij in om vooral gebruik te maken van het volgende atelier:

Ja, Kunst(h)art vzw mag mijn e-mailadres in hun mailingbestand opnemen. Zo ontvang ik driemaandelijks de digitale nieuwsbrief per e-mail en blijf ik op de hoogte van hun activiteiten.

Ik weet dat het lidmaatschap impliceert dat ik mij engageer - waar mogelijk - om vrijwillig en actief mee te werken aan de uitbouw van de vereniging. Door lid te zijn kan ik ook genieten van de talrijke initiatieven die de vereniging biedt: kortingen op cursussen, deelnemen aan groepstentoonstellingen, gebruik maken van goed uitgeruste ateliers, uitwisselen van adviezen en tips,...

Ja, ik ben op de hoogte van het huishoudelijk reglement van Kunst(h)art vzw en ik heb desgewenst mondelinge uitleg gekregen over de werking van de vereniging.


Klik hier om het huishoudelijk reglement na te lezen.